Business Challenge - eveniment dedicat IMM-urilor si initiativelor antreprenoriale


    


Organizat de BusinessMark, evenimentul va avea loc pe 29 septembrie, la Hotel InterContinental, in Bucuresti, si urmareste sa anticipeze care sunt vibratiile viitorului in materie de business, luand in calcul tendintele si oportunitatile la nivel local si international, mentioneaza organizatorii.

Printre subiectele ce urmeaza sa fie abordate in cadrul conferintei se numara: beneficiile pe care Romania le ofera initiativelor antreprenoriale, oportunitatile de internationalizare, modalitatile de finantare, cum adapteaza antreprenorii schimbarea la nivel de business si cum se diferentiaza pe piata, cum sa transformi o idee indrazneata intr-o afacere de succes, ce inseamna dezvoltarea durabila si sustenabila a unei afaceri, in ce masura pot influenta IMM-urile comunitatile din care provin, afacerile in era digitala sau cum arata distributia fortei de munca in viitor.

Ne preocupa evolutia mediului de afaceri, fie ca vorbim despre cel din Romania sau despre cel din strainatate si credem ca start-up-urile, IMM-urile, au nevoie de o strategie de imbunatatire continua pentru a fi mai eficiente si in pas cu noile schimbari. Evenimentul de anul acesta este devzoltat sub deviza <business vibes for business minds>, deviza ce ne lanseaza intr-o discutie pragmatica si curajoasa asupra viitorului in business”, spune Andreea Paun, Managing Partner BusinessMark.

Editia de anul acesta cuprinde un workshop ce va fi sustinut de Evolutiv Consultants Network si in cadrul caruia Cristina Tirulnic, Executive Partner, ii invita pe participanti sa preia rolul de manageri in cinci companii aflate in concurenta, fiecare avand responsabilitatea de a-si conduce si dezvolta echipa. inregistrarea la workshop se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Printre speakerii invitati la conferinta Business Challenge se numara: Rucsandra Hurezeanu, Fondator & CEO, Ivatherm; Ruslan Cojocaru, Fondator, Tucano Coffee; Cristian Tudor, Fondator & Director Executiv, Microgreens Romania; Radu Savopol, Fondator, 5 to go; Florentina susnea, Managing Partner, PKF Finconta.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii