Business Days - cel mai amplu eveniment de afaceri din Romania ajunge la Iasi


  


Dupa doi ani, Business Days revine la Iasi in perioada 1 - 2 octombrie, cand urmeaza sa reuneasca aproximativ 1.000 de antreprenori, middle si top manageri, precum si specialisti in diverse arii de business.

Evenimentul va avea loc in cadrul Centrului de Evenimente din incinta complexului Palas Mall iar printre speakerii invitati ai acestei editii se numara oameni de business precum: Radu Georgescu, Paul J.R. Renaud, Aco Vidovič, Marius Ghenea, Felix Patrascanu, Dragos Anastasiu, Dragos Paval, Florentin Banu, Doina Cepalis, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Business Days este singura manifestare de profil din tara noastra care realizeaza o cercetare de piata si interviuri cu o luna si jumatate inainte de a stabili programul, pentru a identifica cat mai exact nevoile si provocarile mediului de business din regiune. Temele manifestarilor sunt alese in urma analizei rezultatelor cercetarii.

Evenimentul este transmis live (conferintele si mesele rotunde), astfel incat oameni de afaceri din alte colturi ale tarii, care nu pot fi prezenti, pot vedea si intelege care sunt preocuparile mediului de business din regiune.

In cadrul Iasi Business Days va fi lansat numarul al treilea al revistei Business Days Magazine, care va fi distribuita gratuit participantilor la eveniment.

Costurile tichetelor de acces precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata. Tipurile de acces Basic si Premium sunt Multipass si permit intrarea la eveniment cu acelasi badge pentru mai multe persoane, nu in acelasi timp. Studentii beneficiaza de 50% reducere pe baza carnetului de student, insa pentru ei exista un numar limitat de locuri.

Iasi Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online) si Newfield Consulting, avand ca si co-organizator MMC. ADeSCO este o organizatie non-profit al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii