Business in costum de femeie la Conferinta Antreprenor


Organizata de revista Money Express, cea de-a saptea editie a Conferintei Antreprenor isi propune sa ofere participantilor oportunitatea de a afla povestile unora dintre cele mai de succes femei din mediul de business romanesc.

Tema conferintei porneste de la premisa conform careia, daca in cea de-a doua jumatate a secolului al XIX-lea femeile si-au castigat libertatea de a cunoaste si de a se ridica pe scara sociala, in contextul actual au crescut considerabil sansele ca femeile sa isi dezvolte o cariera de succes, potrivit Catalina Amarculesei, Brand Manager Money Express.

Ea mai spune pentru startups.ro ca, in aceste conditii, in decursul ultimilor ani, multe dintre femeile din Romania au inceput sa ocupe pozitii cheie, devenind manageri de departamente sau chiar infiintandu-si propriile firme.

"Business in costum de femeie" va avea patru panel-uri cu urmatoarele teme: Cariera sau familie? Femei de business: atuuri si dezavantaje; Antreprenoriat feminin - povesti de succes; Lumea barbatilor prin ochii unei femei; Tinuta pentru succes.

Invitate sa discute pe aceste subiecte vor fi: Mihaela Geoana - Fundatia Renasterea si Crucea Rosie, Carmen Goldenberg - Elgo Care, Floriana Juncan - Q Magazine, Mihaela Nicola - The Group, Rucsandara Hurezeanu - Ivatherm, Ioana Bostina - Future Marketing LTD, Nadia Crisan - McGuire Woods, Manuela Plapcianu - Artmark, Adina Buzatu - Trends by Adina Buzatu, Cristina Batlan - Musette. Ele vor vorbi, de asemenea, despre ce anume le-a motivat sa inceapa o cariera in afaceri si cum iau deciziile, astfel incat sa impace viata personala cu aspiratiile profesionale.

(Mai multe despre participarea la eveniment puteti citi aici.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii