Business Intro - eveniment de antreprenoriat dedicat studentilor


Participantii pot afla care sunt beneficiile lansarii unei afacerii si isi vor putea testa abilitatile necesare conducerii propriei companii.

Evenimentul, organizat de  Asociatia Studenteasca Dafi (DaAfaceri) va avea loc in Bucuresti, intre 11 si 15 aprilie, se arata in comunicatul de presa.

Urmarim sa aducem informatii noi si utile celor care isi doresc o afacere. In cadrul workshop-ului studentii vor avea ocazia sa invete cum sa-si puna ideile pe hartie astfel incat sa initieze o afacere sanatoasa. Conferintele vin sa-i incurajeze sa faca primul pas si sa-si descopere calitatile de antreprenor, iar business game-ul le va dezvolta abilitatile”, spune pentru startups.ro Liza Gutium, PR manager Dafi.

In prima zi a Business Intro se va desfasura conferinta “De ce sa te arunci in aBIZ?”, unde temele de discutie vor fi Antreprenor vs Angajat si Adrenalina vs Siguranta.

A doua zi, pe 12 aprilie, va avea loc conferinta “Campioni la extreme”, in cadrul careia participantii pot afla ce inseamna sa fii antreprenor de succes in Romania.

La workshopul “Pregateste-te inainte sa sari”, desfasurat pe 14 aprilie, Ciprian Dragomir le va vorbi participantilor despre  punerea in practica a unui plan de afaceri.

Business Intro se va incheia pe 15 aprilie cu un Business Game condus de reprezentantii Horvath&Partners si unde tinerii vor putea sa isi testeze abilitatile necesare conducerii propriei companii.

Numarul de locuri disponibile la workshop si Business Game este de 25 iar participarea este conditionata de completarea unui formular care poate fi gasit pe blogul evenimentului, in perioada 28 martie - 10 aprilie.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii