Canon - compania japoneza cu cele mai multe brevete din SUA, pentru al zecelea an consecutiv


    


Compania Canon, activa in domeniul solutiilor de imagistica, a fost desemnata pe primul loc intre companiile japoneze si pe locul al treilea mondial ca numar de brevete americane acordate in 2014, conform celui mai recent top preliminar al brevetelor, publicat de Serviciile de Brevetare IFI CLAIMS in ianuarie 2015.

Ca parte integranta a procesului de cercetare si dezvoltare, Canon urmareste in mod activ obtinerea de brevete dintr-un numar mare de tari si regiuni, in acelasi timp luand in considerare strategiile locale de afaceri si tendintele pietii. Dintre acestea, o regiune de o importanta deosebita pentru extinderea afacerilor si parteneriate tehnologice o constituie SUA, datorita pietei de mari dimensiuni si multitudinii de companii din domeniul tehnologiilor de ultima generatie.

Inovatia tehnologica este in continuare prioritara pentru Canon, compania concentrandu-se pe construirea de instrumente puternice pentru crearea unei lumi vizuale in toate domenile sale de baza, precum si pe cercetarea si dezvoltarea intr-o varietate de domenii noi.

Printr-o stransa colaborare intre diviziile de tehnologie si proprietate intelectuala, Canon tinteste spre o continua imbunatatire a capabilitatilor sale tehnologice, simultan cu sporirea drepturilor sale de proprietate intelectuala.

Canon s-a plasat intre primii cinci detinatori de brevete timp de 29 de ani consecutiv.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii