CaptainGO.com a lansat o platforma independenta pentru hotelieri


Hotelierii inscrisi in sistemul CaptainGO.com pot opta sa aiba acces la noua platforma, care le permite sa isi modifice in timp real tarifele si numarul de camere disponibile, rezervate in prealabil pentru utilizatorii CaptainGO.com.

In ultimele trei saptamani, platforma a fost adoptata de catre 120 de hotelieri, din totalul de aproximativ 650 inscrisi in sistemul CaptainGO.com”, spune pentru startups.ro Lavinius Marcu, unul dintre fondatorii companiei.

El mai spune ca, pentru inceput, din totalul hotelurilor au fost alese pentru platforma cele mai eficiente. Astfel, cele 120 de hoteluri de pana acum aduc circa 50% din cifra de afaceri a CaptainGO.com.

Prin aceasta platforma se creeaza competitie intre hoteluri, pentru ca preturile sunt scazute de catre hotelieri cand au putine camere ocupate sau cand competitorii au tarife mai bune. Iar cand competitia creste, cel care castiga este clientul. Contractul incheiat de CaptainGO.com cu fiecare hotel prevede faptul ca tarifele pentru camere sunt cele mai mici existente oriunde in online”, precizeaza Lavinius Marcu.

In momentul in care clientul decide sa isi faca o rezervare la unul dintre hotelurile care au adoptat platforma, datele utilizatorului ajung imediat la hotelul respectiv, fara ca sistemul CaptainGO.com sa mai intervina in cadrul rezervarii. Mai precis, rezervarea este confirmata instant, deoarece hotelierul a pre-rezervat camera respectiva pentru CaptainGO.com.

In ciuda contextului economic din acest an, in 2009, Lavinius Marcu preconizeaza o evolutie buna a afacerii. Din punct de vedere al valorii noptilor de cazare, anul trecut s-au vandut camere de 300.000 de euro prin CaptainGO.com, iar pentru acest an el estimeaza dublarea acestei sume.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii