Caravana Inovarii ajunge in Tulcea si Braila


In cadrul evenimentului, cercetatorii romani vor prezenta o serie de rezultate aplicabile in companii ale activitatii de cercetare stiintifica, dezvoltare tehnologica si inovare.

Caravana Ionvarii va fi prezenta in Tulcea pe 2 noiembrie si in Braila pe 4 noiembrie, se arata in comunicatul de presa al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS).

Produsele si tehnologiile care vor fi prezentate in aceasta etapa sunt din domenii de larg interes - de la centrale eoliene pentru mici utilizatori, modalitati de certificare a autenticitatii produselor, imbunatatirea calitatii produselor alimentare de carne si lapte, tehnologii noi pentru lucrarea pamantului (inclusiv pentru agricultura ecologica), produse si tehnologii principial noi sau inovative, care sunt brevetate si pot fi preluate si aplicate imediat.

Evenimentul faciliteaza discutiile dintre specialistii in cercetare si companiile care sunt in cautare de solutii pentru planurile de dezvoltare sau problemele cu care se confrunta.

Firmele private pot incheia si parteneriate cu institutele de cercetare pentru asigurarea finantarii proiectelor unor proiecte de business. Caravana inovarii va aduce in aceasta etapa si specialisti in accesarea fondurilor europene.

Caravana inovarii este organizata de ANCS si are si intalniri in cadrul firmelor, fermelor, care solicita acest lucru pentru a discuta la fata locului chestiunile care le preocupa.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii