Carrefour isi extinde reteaua de supermarketuri din tara


Procesul de extindere presupune deschiderea a trei supermarketuri in centrele comerciale Winmarkt din orasele Cluj, Bistrita si Turda.

Acordul semnat se inscrie in strategia companiei Winmarkt de a completa mixul actual de chiriasi prin atragerea unui operator de supermarket care sa ocupe nivelele inferioare ale centrelor comerciale proprii, situate in centrul oraselor", spune Cristian Marius Ionescu, Chief Marketing Officer la Winmarkt.

Suprafata de vanzare a celor trei supermarketuri va fi de aproximativ 2.300 mp, se arata in comunicatul de presa. Din aceasta suprafata, 975 mp va reveni unitatii din Cluj, 673 mp celei din Bistrita si 713 mp celei din Turda.

Grupul Carrefour a intrat pe segmentul de supermarketuri la sfarsitul anului 2007, prin achizitionarea societatii Artima, care detinea 21 de magazine in partea de vest a tarii. Pe parcursul anului 2008, aceste magazine au fost remodelate conform principiilor Carrefour, iar unul dintre ele a devenit mini-hypermarket.

Winmarkt intentioneaza sa isi extinda strategia la nivelul intregii retele, care numara in prezent 15 centre comerciale, situate in 13 orase din tara.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii