Casa de avocatura Boboc&Asociatii a lansat o retea nationala de avocati


Prin acest proiect, societatea are o echipa de 45 de avocati prezenti in toate judetele tarii si in Bucuresti.

Reprezentantii firmei spun ca aceasta modalitate de organizare aduce o economie de 40% pentru clientii acesteia, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Piata a generat nevoia infiintarii retelei nationale de avocati. Firmele desfasoara afaceri pe intreg teritoriul national iar clientii au nevoie de consultanta sau reprezentare juridica si in alte localitati decat cele in care isi desfasoara curent activitatea. Noi avem deja oameni acolo unde clientii au nevoie de sprijin”, spune Stefan Boboc, avocatul coordonator al societatii Boboc&Asociatii.

Derularea proiectului, cat si cooptarea in echipa a avocatilor din fiecare judet si din Bucuresti, a durat un an de zile. Pentru urmatorul an, compania intentioneaza sa realizeze un proiect de parteneriate cu case de avocatura europene.

Ne dorim o retea europeana de avocatura dupa modelul celei nationale, care deja are succes. Reteaua europeana de avocatura a fost generata de nevoia firmelor straine de a fi prezente in arhitectura economica specifica pietei romanesti, precum si de nevoile de reprezentare a societatilor romanesti in spatiul european“, spune Stefan Boboc.

Firma de avocatura a fost infiintata in 2008 si ofera atat servicii de consultanta, cat si servicii de reprezentare si asistenta juridica in cazul litigiilor.

Pana in 2009, serviciile de consultanta au reprezentat un procent de aproximativ 65 % din volumul de activitate al societatii. Incepand de anul trecut, s-a observat o crestere a ponderii litigiilor, in cadrul cifrei de afaceri aceasta atingand o pondere de 60% din veniturile societatii in ultimul an, precum si in prima jumatate a anului curent.

Reprezentantii companiei spun ca inveresarea ponderii in favoarea litigiilor este normala odata cu criza economica din Romania.

 
Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii