Casa de Insolventa Transilvania lanseaza un portal de vanzari, pentru a eficientiza procesul de valorificare a activelor 

Valoarea totala a activelor din portofoliul Casei de Insolventa Transilvania (CITR) este de peste 500 de milioane de euro.

 

Portalul sales.citr.ro reuneste aproximativ 5.000 de produse, grupate in trei categorii:  bunuri imobile, bunuri mobile si afaceri la cheie, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Mediul de afaceri este unul foarte dinamic, iar online-ul este unul dintre canalele de informare cele mai populare in prezent. La fel si investitiile in distressed, care sunt de maxima actualitate pentru investitori. Portalul este un instrument util de documentare si, totodata, poate fi primul pas spre o investitie profitabila. Am dezvoltat un astfel de portal deoarece rolul nostru este de a ajuta companiile sa redevina profitabile si, in acelasi timp, sa stinga datoriile pe care le au. In conditiile unei lipse puternice de capital pe piata, noi am reusit anul trecut sa distribuim catre creditori peste 62 milioane de euro. Credem ca portalul va ajuta la eficientizarea inca si mai mult a procesului de valorificare in cadrul procedurilor”, a declarat Andrei Cionca, asociat fondator Casa de Insolventa Transilvania.

Utilizatorii portalului au posibilitatea de a gasi fiecare produs pe baza unor filtre ce permit cautari dupa subcategorie, localizare sau pret. Prin inregistrare si crearea unui cont, acestia pot alcatui si o lista personala de produse si categorii de bunuri de interes. Astfel, vor primi notificari ori de cate ori pe site apar noi active de interes, disponibile la vanzare. Pentru a nu depasi termenele de inscriere la licitatii, fiecare produs are evidentiata perioada pana la care se mai pot depune dosarele.

Portalul de vanzari sales.citr.ro este activ de la inceputul lunii martie si este actualizat constant cu noi produse ce urmeaza a fi vandute in cadrul procedurilor de insolventa administrate de Casa de Insolventa Transilvania.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii