Ce schimbari fac romanii cand isi renoveaza baia sau amenajeaza gradina


    


Potrivit reprezentantilor Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit,  procesul de renovare al baii presupune pentru romani, In primul rand, inlocuirea obiectelor sanitare principale, pe primele locuri aflandu-se vasul de toaleta si rezervorul acestuia, cat si cada sau cabina de dus.
   
"Cel mai mare numar de piese vandute In 2014 din categoria obiectelor sanitare a fost cel al vaselor de toaleta asezate, urmate la mica distanta de cele suspendate. In ordinea vanzarilor, au urmat cabinele de dus complete", spune Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

El  mentioneaza ca, atunci cand nu sunt conditionati de un buget prestabilit, din ce in ce mai multi clienti aleg produse care beneficiaza de tehnologie moderna, cum este cazul vaselor de toaleta fara rama de clatire. In ceea ce priveste caracteristicile acestora, specialistii de la Hornbach au observat o Inclinare a clientilor catre produsele cu un design modern, precum cele care prezinta forme in colturi sau perfect rotunde.

De asemenea, analizele Hornbach au aratat ca, odata cu schimbarea vasului de toaleta si a cazii sau a cabinei de dus, romanii inlocuiesc deseori atat bateriile, cat si mobila de baie, insa foarte rar continua procesul de renovare si prin inlocuirea placilor ceramice.

Reprezentantul companiei a subliniat ca economisirea spatiului in amenajarile interioare a devenit un criteriu de achizitie din ce in ce mai important In randul celor care isi renoveaza locuintele. Astfel, clientii Hornbach au preferat in numar mare lavoarele montate pe blat si cele incastrabile. De asemenea, cabinele de dus castiga teren si de multe ori sunt alese modele care vin cu functii suplimentare.

Romanii prefera gradini In stil rustic sau mediteranean
In ceea ce priveste mobilierul pentru gradini, se observa o afinitate pentru stilul rustic, In care se foloseste mobilier din plastic, in special cel care imita lemnul sau ratanul, datorita rezistentei la intemperii si capacitatii acestuia de a fi usor curatat. Persoanele care vor sa adopte un stil mediteranean isi indreapta atentia catre mobilierul metalic, precum cel din aluminiu.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii