Cea mai buna metoda de dezvoltare personala este sa inveti de la cei care au reusit


Este convingerea lui Andy Sekely, trainer specialist in persuasiune si tehnici de influentare, fondatorul “Serilor AS”.

 

A citi carti sau a urmari filmulete motivationale pe internet sunt metode foarte bune, dar nu sunt suficiente. Cand te afli in prezenta unui om care a reusit, acesta iti transmite nu doar metodele, ci si increderea ca poti si tu sa reusesti”, a mai adaugat trainerul, care va lansa in luna mai turneul "10 ani de microevenimente Serile AS”.


Ce sunt "Serile AS
Conceptul “Serile AS” este gandit ca un turneu de microevenimente, in patru orase, pe durata unei saptamani, se mentioneaza intr-un comunicat al Business Days, organizatorul turneului.

Startul turneului se va da pe 8 mai, in Timisoara, in cadrul Universitatii de Vest Timisoara, urmand apoi in Cluj pe 9 mai, la Hotel Opera Plaza; 10 mai la Auditorium Pallady Bucuresti si ultima zi a turneului, 11 mai la Hotel Traian din Iasi.

Scopul acestor evenimente este in primul rand inspirational, fiind gandite ca pe durata a patru ore sa ofere in mod concentrat informatii valoroase pentru participanti si unelte pe care sa le poata aplica in viata de zi cu zi. Conceptul se focuseza in primul rand pe o tema centrala: prosperitatea, urmand ca mai apoi sa se ajunga la diferite principii si abilitati care pot fi dezvoltate rapid in marketing, vanzari si aplicarea lor in viata unui antreprenor.

In ultimii doi ani am intervievat peste 20 de antreprenori si oameni de succes. Starea pe care o am la finalul unui interviu este excelenta: sunt entuziast, increzator, bucuros ca stiu ce sa aplic si cum sa aplic din respectiva intalnire. Interviurile mele sunt pragmatice si la obiect, pentru ca anii in care am invatat sa pun intrebari ma ajuta sa aduc raspunsurile in concret” a mai sus trainerul.

Andy Sekely conduce grupul de firme AS si este membru fondator al Fundatiei Alpha Leadership prin care ofera servicii de training, coaching si consultanta pentru organizatii si intreprinzatori.

Ca NLP Master Trainer cu dubla formare (2003, 2006), Andy sustine programe pentru dezvoltare personala si profesionala, sub forma de seminarii deschise sau training pentru companii. A fost invitat ca speaker si trainer in cinci tari Europene, in SUA si Canada si este antreprenor, trainer, autor si public speaker cu o experienta de peste 15 ani in educatia antreprenorilor din Romania.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la evenimentele "Serile AS". Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii