Cele mai performante start-up-uri din tehnologie vor fi premiate in cadrul Romanian Startup Awards


Pe 5 februarie va avea loc la Bucuresti The Next Web Romanian Startup Awards, eveniment organizat de The Next Web in colaborare cu Geekcelerator.


Incepand cu 9 ianuarie, publicul poate nominaliza online preferatii la The Next Web Romanian Startup Awards, se mentioneaza in comunicatul de presa.

"Castigatorii celor sapte categorii de concurs vor fi alesi prin vot de catre public si vor fi anuntati la ceremonia de decernare a premiilor, care va avea loc pe 5 februarie in Bucuresti”, spune Irina Nicoleta Scarlat, PR manager al evenimentului.

Cele sapte categorii ale concursului sunt: start-up-ul anului, cel mai bun co-fondator, cea mai buna aplicatie web, cea mai buna aplicatie mobile, cel mai bun design, cea mai buna experienta a utilizatorului si cel mai bun investitor.

Premiile vor fi inmanate de co-fondatorul The Next Web, Patrick de Laive, si de reprezentantii Geekcelerator.

"Start-up-urile au jucat intotdeauna un rol important in evenimentele The Next Web - la conferintele noastre participa in fiecare an multe companii tinere si promitatoare. Este extraordinar faptul ca putem sa intalnim aceste start-up-uri in propriile hub-uri tehnologice pe masura ce ne deplasam in Europa pentru a sarbatori antreprenoriatul. La TNW Romanian Startup Awards cautam cele mai talentate minti antreprenoriale ale Romaniei si ne propunem sa aducem impreuna reprezentantii tehnologiei romanesti pentru o seara extraordinara”, spune Patrick de Laive, Co-Fondator The Next Web.

Castigatorii vor primi bilete la conferinta The Next Web ce va avea loc in aprilie 2013 la Amsterdam, precum si alte premii oferite de partenerii locali.

Evenimentul de la Bucuresti face parte dintr-un turneu european prin care este sarbatorit antreprenoriatul si care va avea loc in perioada 15 ianuarie - 28 februarie in  hub-urile tehnologice aflate in orasele: Berlin, Londra, Dublin, Paris, Barcelona, Bucuresti, Varsovia, Amsterdam, Kiev, Moscova, Istanbul si Copenhaga.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii