Centrul Medical Unirea: cifra de afaceri de 8 mil. euro in 2007


Centrul Medical Unirea (CMU) a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 8 milioane de euro, depasind cu 10% estimarile corespunzatoare acestei perioade si, cu peste 40%, cifra de afaceri pe 2006.

Serviciile corporate detin 80% din veniturile CMU in 2007, restul de 20% reprezentand contravaloarea serviciilor medicale prestate catre pacienti platitori, se arata in comunicatul de presa.

Numarul arondatilor CMU a continuat sa creasca, depasind 50.000 luna trecuta, numar care nu include angajatii pentru care CMU a contractat doar servicii de medicina muncii.

“In primul trimestru al acestui an, vom creste numarul de cabinete pentru consultatii cu peste 60% si extindem numarul profesionistilor care lucreaza in clinicile noastre. In 2008, vom continua sa ne concentram pe lansarea cu succes a Centrului de Diagnostic si Tratament si a Spitalului de Obstetrica si Ginecologie, pe dezvoltarea de noi clinici in afara Bucurestiului si lansarea de noi servicii in Bucuresti, in cadrul unui program de investitii ce isi propune sa depaseasca 10 milioane de euro pana la sfarsitul anului”, spune Sergiu Negut, Director Executiv, CMU.

Pentru anul acesta, CMU a bugetat venituri de peste 10 milioane de euro in policlinicile din Bucuresti, la care se vor adauga incasarile Centrului de Diagnostic si Tratament, ale Maternitatii CMU si ale clinicilor noi din tara.

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras, la inceputul lui 2007, ca actionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie.

 

Un material startups.ro Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii