Cifra de afaceri de 2 mil. euro pentru Mixer Romania, in 2008


Fata de 2007, vanzarile inregistrate de companie au fost de patru ori mai mari anul trecut, iar anul acesta este estimata o crestere de 30%, comparativ cu 2008.

Reprezentantii companiei preconizeaza o crestere pentru 2009, chiar daca estimarile pentru piata constructiilor la nivel national se situau la circa 15%, la finele anului trecut, se arata in comunicatul de presa.

Principalul obiect de activitate al Mixer Romania consta in importul si distributia de masini si profile pentru tenchuieli. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Brasov, Timisoara si Cluj, avand sediul central la Oradea.

Cresterea preconizata va fi realizata prin introducerea a doua noi servicii, si anume inchirierea si vanzarea de masini de tencuit si utilaje second-hand. Masura vine ca o adaptare la scaderea puterii de cumparare, data de conditiile economice actuale.

Reprezentantii Mixer spun ca o alta masura va fi contactarea romanilor plecati la munca in strainatate, care vor sa-si deschida afaceri in domeniul constructiilor in tara, pentru o posibila colaborare, datorita experientei si cunostintelor acestora.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii