Cifra de afaceri de 7,4 milioane de euro pentru Vola.ro in primele patru luni din 2013


Vola.ro, cea mai mare companie online de calatorii de pe piata din Romania, a procesat in primele patru luni din an peste 35.000 de tranzactii.

 

Dintre toate produsele vandute, cea mai mare crestere s-a inregistrat pe segmentul de hoteluri si city-break-uri, cifra de afaceri generata de acest segment fiind in crestere cu 206% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Investitiile in propria platforma de rezervari de hoteluri, lansata la jumatatea anului trecut si concentrarea pe pachetele turistice de tip city-break incep sa-si arate roadele in acest an, fiind linia de business cu cea mai mare crestere fata de anul trecut”, a declarat Daniel Truica, fondator si CEO al Vola.ro.

Sejurul mediu la rezervarile de hoteluri a fost de patru nopti, principalele destinatii pentru city-break-uri fiind Roma, Venetia, Praga, Barcelona si Paris. Compania beneficiaza de tarife preferentiale la cazare de la partenerii sai din industria hoteliera, printre care se numara booking.com, Kuoni, GTA, Go Global, precum si mari lanturi hoteliere din lume.

In ceea ce priveste biletele de avion, clientii Vola.ro au platit in medie  pentru un bilet de avion 243 de euro, in crestere cu 19% fata de perioada similara a anului trecut.

Ramanem focusati pe dezvoltarea platformei tehnologice prin care dorim sa aducem din ce in ce mai multe avantaje clientilor nostri, fie ca ei sunt interesati de bilete de avion, hoteluri, pachete turistice sau inchirieri de masini. La fiecare doua saptamani lansam o noua versiune a site-ului, in care inglobam in medie intre 50 si 60 de update-uri. Cred ca acest proces continuu de dezvoltare a facut din Vola.ro punctul de referinta in rezervarile online de produse turistice din Romania”, spune Daniel Truica.

In ceea ce priveste destinatiile preferate de cumparatorii de bilete de avion, Madrid-ul se situeaza pe primul loc, urmat de Londra, Barcelona, Paris, Viena.

Compania Vola.ro a fost desemnata castigatoarea locului 1 la categoria “Turism - Cel mai bun website romanesc de rezervari online”, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta ce a avut loc pe 21 mai 2013, parte a evenimentului Hotel Tourism&Leisure Investment Conference 2013 organizat de Evensys si gazduit de JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii