Cinema City aduce "Agentul de la U.N.C.L.E." in salile IMAX si 4DX


     

Filmul regizat de Guy Ritchie este adaptarea pentru marele ecran a unui popular serial american difuzat intre anii 1964 - 1968 si este disponibil in format 2D digital, IMAX 2D sau 4DX 2D, se mentioneaza intr-un comunicat de presa. 

Mixul dintre cel mai mare ecran din Romania, imaginile clare, sunetul digital care inconjoara publicul din toate direcţiile, geometria salii si tehnologia de cea mai inalta clasa transforma vizionarea filmulului in sala T IMAX din multiplexul Cinema City din AFI Palace Cotroceni intr-o experienţa memorabila.

Spectatorii care vor merge sa vada filmul in format 4DX vor fi aruncaţi direct in mijlocul actiunii, mai ales in secventele spectaculoase de urmariri, avand astfel parte de o experienţa completa. Tehnologia 4DX amplifica momentele de tensiune din film si subliniaza trasaturile personajelor, iar spectatorilor le vor fi stimulate toate simturile, la fiecare scena in parte. 

4DX este considerata la scara larga cea mai mare inovatie de pana acum in materie de tehnologie cinematografica. Dezvoltata in Coreea de Sud de catre Grupul CJ, lider pe piata asiatica de entertainment, aceasta experienta uluitoare a fost imbratisata cu entuziasm de catre marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX ofera o experienta cinematografica revolutionara care activeaza toate cele cinci simturi.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa.

Compania are multiplexuri in 13 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara. in total, Cinema City opereaza 19 multiplexuri, cu 178 de sali si 34.136 de locuri.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii