Cinema City aduce "Omul-Furnica" in salile cu tehnologie 4DX


     

4DX este considerata la scara larga cea mai mare inovatie de pana acum in materie de tehnologie cinematografica, oferind o experienta cinematografica care activeaza toate cele cinci simturi, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Efectele speciale 4DX fac memorabila aventura micului erou pe marele ecran. Un zbor pe o insecta uriasa, mirosul de praf de pusca, curentii puternici de aer care sufla pe langa urechi, dar mai ales aventura unui erou mititel intr-o lume uriasa sunt senzatiile de care spectatorii se vor bucura in sala 4DX a Cinema City Mega Mall, in timpul blockbusterului "Omul-Furnica".

Dotat cu abilitatea extraordinara de a se micsora ca dimensiuni in timp ce creste ca forta, Scott Lang (Paul Rudd) trebuie sa-si accepte eroul interior si sa-l ajute pe mentorul sau, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), sa protejeze secretul ascuns in spatele uluitorului sau costum de Om-Furnica. Pym si Lang trebuie sa duca la bun sfarsit un jaf care va salva lumea.

Dezvoltata in Coreea de Sud de catre Grupul CJ, lider pe piata asiatica de entertainment, tehnologia 4DX a fost imbratisata cu entuziasm de catre marile studiouri de la Hollywood.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri in 13 orase din tara. in total, Cinema City opereaza 18 multiplexuri, cu 168 de sali si 32.449 de locuri.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii