Cinema City lanseaza promotia de vara, pentru cel de-al cincilea an in Romania


    

 

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Sud-Est, lanseaza traditionala promotie a verii, oferind peste 850.000 de premii garantate clientilor celor 18 cinematografe ale sale, printre care si o croaziera pe Marea Mediterana, vacante all inclusive in insulele grecesti sau bilete de avion deschise catre marile capitale europene, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Pana pe 31 august 2015, toti clientii care vor cumpara bilete la film vor primi un talon razuibil care le va aduce instant unul din cele 850.000 de premii oferite de Cinema City, fie ca vorbim de bilete la film gratuite, meniuri popcorn si nachos, bauturi racoritoare, dulciuri, produse cosmetice de la Marionnaud sau reduceri de 50%. Cu taloanele primite, clientii intra garantat in tragerea la sorti pentru unul dintre marile premii ale promotiei: o croaziera pe Marea Mediterana cu transport si cazare incluse oferite de Christian Tour, patru sejururi cu servicii complete intr-una din insule grecesti si zece bilete de avion duble in orice perioada, pe orice ruta disponibila la Blue Air!

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa.

Compania are multiplexuri in 13 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara. In total, Cinema City opereaza 18 multiplexuri, cu 168 de sali si 32.449 de locuri.

Cineworld Group este prezent in  noua tari, detinand  205 multiplexuri cu 1.890 sali, dintre care 23 IMAX si noua sali 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis in 1930 in Haifa, Israel, compania extinzandu-se in Europa Centrala  in 1997, si intrand in Romania in 2007.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii