Cinema City va difuza filmul-concert "Roger Waters The Wall"


    


Pe 29 septembrie, in 13 multiplexuri din reteaua Cinema City se va difuza filmul-concert  “Roger Waters The Wall”, inspirat din “The Wall Live”, cel mai mare turneu din lume sustinut de un artist solo, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Filmul va fi difuzat intr-o singura zi, pe 29 septembrie, in aproximativ 2.000 de cinematografe din intreaga lume. “Roger Waters The Wall” dureaza 133 de minute si a fost filmat cu cea mai moderna tehnologie, pentru a oferi spectatorilor imagini uluitoare si o experienta unica. Pelicula a avut premiera mondiala in septembrie anul trecut, la Festivalul International de Film de la Toronto si a fost filmata in trei orase, aflate pe doua continente.

Regizat de Roger Waters si Sean Evans, directorul de creatie al turneului, documentarul  contine secvente ce nu au fost vazute niciodata din celebrul turneu sustinut de geniul trupei Pink Floyd, in perioada 2010 - 2013.

Peste 1,5 milioane de persoane au asistat la cele 219 spectacole din turneul “The Wall Live”, incasarile ridicandu-se la 458 de milioane de dolari.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri in 13 orase din tara. In total, Cinema City opereaza 19 multiplexuri, cu 178 de sali si 34.136 de locuri.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii