Cisco lanseaza doua noi produse de comunicatii


Este vorba despre un sistem personal pentru birouri individuale si unul destinat instruirilor de grup si intruniri interdisciplinare.

Cele doua produse noi din portofoliul Cisco TelePresence sunt Cisco TelePresence System 500 si Cisco TelePresence System 3200, se arata in comunicatul de presa. Cisco TelePresence System 500, ofera organizatiilor flexibilitatea necesara asistarii intrunirilor intime, de tipul „persoana la persoana” si posibilitatea alaturarii angajatilor la intruniri ale unor grupuri extinse, de la locurile de munca personale.

Cisco TelePresence System 3200 tripleaza capacitatea spatiului interactiv si sporeste dimensiunile mesei de intrunire virtuale cu un al doilea rand de locuri pentru participari extinse. Sistemul permite echipelor mari sa se intruneasca si sa colaboreze virtual cu participanti aflati la distanta atunci cand majoritatea membrilor echipei se afla intr-o anumita locatie fizica sau efectuarea de instruiri ori prezentarea de aplicatii cu participanti si prezentatori aflati la distanta.

Comunicatiile video devin rapid mijlocul cel mai eficient de comunicare si de partajare de informatii”, spune Charles Stucki, Vice President and General Manager, TelePresence Systems Business Unit, Cisco.

Cisco este liderul mondial in comunicatiile Internet care transforma modul de conectare, de comunicare si de colaborare interpersonala.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii