CMU a cumparat 51% din Centrul de Investigatii Medicale Bacau


Valoarea tranzactiei s-a ridicat la un milion de euro, potrivit reprezentantilor CMU (Centrul Medical Unirea).

Bacaul este un oras important in Moldova, cu resurse economice semnificative si influenta in judetele vecine, vizat de mai multa vreme in planul nostru de extindere la nivel local. Lucram de mai multi ani cu CIM Bacau pentru a oferi sevicii arondatilor nostri din zona”, spune Sergiu Negut, director executiv CMU.

CIM Bacau are o suprafata construita de 1.300 mp, se arata in comunicatul de presa. In timp, denumirea de CIM Bacau va fi schimbata in CMU Bacau.

Centrul de Investigatii Medicale Bacau se adreseaza atat pacientilor persoane fizice, cat si clientilor corporate. Gama de servicii cuprinde: investigatii paraclinice (analize medicale de laborator, imagistica - RMN si CT, osteodensitometrie, ecografie, electrocardiografie, spirometrie, audiometrie, etc), investigatii clinice pe specialitati, balneo-fizio-terapie, medicina muncii, transport sanitar (ambulante), precum si suport in intocmirea documentatiilor specifice (siguranta auto, fise auto).

Clinica are in derulare contracte cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate dar si cu majoritatea spitalelor locale, pentru efectuarea investigatiilor paraclinice. CIM Bacau poate acoperi nevoile de servicii medicale de sanatate pentru  locuitorii din Bacau, dar si din judetele invecinate precum Vaslui, Neamt si Vrancea.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii