CMU a investit 700.000 de euro intr-o noua policlinica, in Cluj


Unitatea are o suprafata de 400 mp, fiind cea de-a doua policlinica deschisa de CMU (Centrul Medical Unirea) in acest oras.

Investitia anuntata a acoperit cheltuielile cu aparatura medicala si amenajarea, fara a lua in calcul capitalul de lucru, se arata in comunicatul de presa.

La nivel de business, am evaluat atent potentialul unui oras precum Clujul si am ajuns la concluzia ca este binevenita orice initiativa menita sa satisfaca o cerere in crestere si o nevoie de servicii medicale de calitate. CMU Pasteur este conceput pentru a acoperi necesitatile medicale ale unui numar de 30.000 de oameni pe an, locuitori ai Clujului si ai zonelor invecinate, aproximativ 5% din populatia arondata acestei zone”, spune Mihai Cotul, director de dezvoltare CMU Cluj.

Prin intermediul celor 11 cabinete de consultatii, CMU Pasteur ofera servicii de asistenta medicala ambulatorie, diagnostica si terapeutica, in domenii precum: Endocrinologie, Obstetrica-Ginecologie, Neurologie, Psihiatrie Adulti si Copii, Pediatrie, Medicina Interna, Hematologie, Cardiologie, Chirurgie Generala si Oncologica, Urologie, Ortopedie, ORL, Dermatologie si Chirurgie Estetica, Alergologie, Ecografie Generala si Speciala.

In prezent, exista 17 policlinici deschise de CMU in Romania, reteaua acoperind orasele Bucuresti (10 unitati), Cluj, Ploiesti si Constanta.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii