Coaching pentru antreprenori cu Mihai Stanescu, la The HUB Bucharest


Tema evenimentului organizat saptamana viitoare este centrata pe definirea profilului antreprenorului de succes iar speakerul va fi coach Mihai Stanescu.

 

Evenimentul, la care va fi coach Mihai Stanescu, va avea loc pe 24 octombrie, ora 6 p.m la The HUB Bucharest.

Mihai Stanescu este membru al Federatiei Internationale de Coaching (ICF), al European Mentoring&Coaching Council (EMCC) si membru fondator al Asociatiei Romane pentru Coaching (ARC), se mentioneaza in comunicatul de presa.

"Activitatea companiei mele este axata pe doua segmente principale ale mediului de afaceri: segmentul corporatist si cel al IMM-urilor. In segmentul corporatist, returnarea investitiei (ROI) serviciilor pe care le ofer este de minim cinci ori mai mare fata de bugetul alocat initial (coaching-ului). In cel antreprenorial, ROI depaseste cel mai adesea de 10 ori suma investita", scrie Mihai Stanescu pe blogul sau.

Proiectele de coaching pe care le-a dezvoltat si implementat se concentreaza pe: dezvoltarea capacitatilor de management operational, tactic si strategic; trasformarea modelelor de afaceri ale antreprenorilor catre atingerea succesului in business; acompanierea liderilor de business in generarea si implementarea de viziuni noi si in gasirea de noi nise de dezvoltare; schimbarea de cultura organizationala (comportamente, relatii, tipuri de interactiuni intre persoanele-cheie din companii); facilitarea accesului companiilor-client la nivele superioare de business (strategii noi, securizarea investitiilor in dezvoltare, cresterea cifrei de afaceri, implementarea de noi produse si servicii); acompanierea liderilor de business in schimbarea mentalitatilor si a structurilor invechite.

Temele dezbatute la evenimentul organizat pe 24 octombrie, la The HUB Bucharest, vor fi urmatoarele:
• Care este nisa ta de piata?
• Cat de mare vrei sa devii, ca business?
• Cat te costa profitul dorit?
• Care sunt primii 3 parteneri care te ajuta sa ai succes in piata?
• Cati "clienti care aduc clienti" ai?
• La ce interval iti eficientizezi costurile?
• Cat timp iti acorzi dezvoltarii tale ca om de afaceri?
• Ai un partener de incredere, fara interese si scopuri ascunse?

Agenda intalnirii este urmatoarea:
18.00 - 18.30:Intampinarea invitatiilor
18.30 - 19.00: Identificarea problemelor si situatiilor propuse de fiecare participant in cadrul temei  alese
19.00 - 20.30: Discutii pe baza problemelor si situatiilor propuse
20.30 - 21.00: Concluzii, solutii si networking

Taxa de participare: 50 de lei pentru membrii The HUB Bucharest si 70 de lei pentru non-membri; inscrierile se fac pana pe 23 octombrie, printr-un e-mail trimis la adresa evenimente [@] mihaistanescu [.] ro

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii