Coface Romania deschide un centrul IT de dezvoltare regionala si recruteaza 80 de specialisti


    


Grupul Coface, expert in asigurarea de credit, va deschide un centru de dezvoltare IT in Bucuresti, la inceputul lunii aprilie, urmand sa fie angajate 80 de persoane, se mentioneaza intr-un comunicat de presa. Ca parte a planului strategic al Grupului, a fost lansat un numar mare de proiecte, cu scopul de a extinde si consolida sistemele informationale ale Coface.

Sectorul asigurarilor de credit comerciale autonome nu exista in cazul tuturor activitatilor "de baza", ceea ce determina Coface sa dezvolte intern, cele mai importante aplicatii de baza pentru afaceri.

Centrul va permite Coface sa isi concentreze mai bine eforturile si expertiza. Toti specialistii IT recrutati vor beneficia de programe de formare interna si externa.

Infrastructura hardware este concentrata intr-un Centru Unic de Date, complet securizat si situat in apropiere de Paris (cu sediul in doua centre fizice de Date, legate in modul active - active, in cadrul a 50 km distanta). Toate serverele Coface sunt gestionate din acest centru de date, inclusiv serverele pentru anumite tari. Voice over IP-ul si sistemul de videoconferinte leaga toate tarile, fiind asociate unui eco-sistem puternic, aflat in strânsa legatura. Serverele de productie ruleaza in principal in Linux. In cea mai mare parte, Middleware (software care furnizeaza servicii pentru aplicatii, pe langa cele disponibile din sistemul de operare) sunt J2EE, ORACLE Database, IBM Data Stage ETL si EZ Publish pentru managementul continutului.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii