Coldwell Banker Romania se extinde in franciza


Compania planuieste afilierea cu cel putin zece parteneri locali pentru deschiderea de noi reprezentante, anul acesta.

Trebuie sa ne pregatim pentru extindere, in pofida contextului actual al pietei. Momentan, cererea e constransa de institutiile financiare care intampina dificultati in evaluarea conditiei proprii. Insa, situatia actuala nu poate persista, acordarea de credite si tranzactiile trebuie sa continue pentru ca acestea sa-si sustina afacerea", spune Norbert Hockl, Vice President Strategy al Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Viitorii francizati vor fi companii cu experienta in domeniul imobiliar, cu motivatie si spirit antreprenorial, dar si cu fonduri pentru o investitie care sa sustina standardele impuse de francizor, se arata in comunicatul de presa. Printre aceste standarde se numara: amplasarea stradala, amenajarea interioara si exterioara a reprezentantei, identitatea de marca, instruirea personalului, calitatea serviciilor.

"Firmele vizionare cauta de pe acum afiliere la branduri internationale reprezentate deja local. In acest fel vor face parte dintr-o retea nationala puternica, vor fi pregatiti si functionali peste trei - maxim sase luni, moment in care ne asteptam la o deblocare a pietei, in care va exploda presiunea acumulata a cererii", spune Norbert Hockl.

Compania de consultanta si intermediere imobiliara detine in prezent noua sucursale in Romania, dintre care cinci in Bucuresti si patru in tara.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii