Colliers isi extinde portofoliul de birouri la peste 320.000 mp cu proiectul The Landmark


    


Compania de consultanta imobiliara Colliers International a fost desemnata de catre Piraeus Bank sa ofere servicii de property management pentru proiectul de birouri The Landmark din zona centrala a Bucurestiului, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Cu acest nou proiect, echipa Colliers International isi consolideaza pozitia pe piata de property management in sectorul de birouri, iar intregul portofoliu administrat ajunge la un total de peste 320.000 mp inchiriabili.

The Landmark este format din trei cladiri amplasate intr-un cunoscut pol de birouri din Bucuresti, Central Business District, intre statiile de metrou Piata Romana si Piata Victoriei, si care beneficiaza de acces catre patru strazi: Vasile Alecsandri, Povernei, Constantin Daniel si Caderea Bastiliei.

Suprafata inchiriabila a celor trei cladiri ajunge la un total de aproximativ 22.000 mp, desfasurata pe sapte etaje (P+6), iar subsolul este dispus pe trei niveluri si ofera peste 370 de locuri de parcare. Etajele superioare ale cladirii sunt destinate atat spatiilor de birouri de clasa A cat si teraselor in aer liber, ceea ce marcheaza proiectul ca locatie de afaceri premium.

Proiectul de birouri a fost livrat la finalul anului trecut si acum gazduieste patru chiriasi - GTM, Wolf Theiss, Total, UiPath - care ocupa 60% din suprafata totala a cladirilor.

Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International va oferi servicii complete de property management, de la managementul relatiei cu chiriasii, la supervizare operationala, servicii financiare si raportare catre proprietar.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii