Comisia Europeana a lansat o competitie de scurt metraje dedicate antreprenoriatului


In competitie se pot inscrie studentii de la scolile si universitatile de film, scolile de comert si management, membrii ai retelelor si asociatiilor din lumea de afaceri, antreprenorii si profesionistii.

Filmele trebuie sa fie creative si originale, sa aiba o durata intre unu si doua minute si sa se inscrie intr-una din temele: spirit antreprenorial, antreprenoriat novator sau antreprenoriat responsabil, informeaza Serviciul de informare europeana Eurodesk in Romania.

Cele trei categorii pentru care se vor acorda premii vor fi: “Antreprenoriatul - Un alt mod de viata”, “Antreprenoriatul - Provocari si recompense”, “Antreprenoriatul - Calea spre viitor”.

Pentru fiecare din cele trei categorii vor exista cate trei premii in bani, in valoare de 3.333 de euro, 2.222 de euro si, respectiv, 1.111 de euro. De asemenea, vor fi acordate cinci premii speciale in valoare de 555 de euro fiecare, pentru participantii cu varsta sub 25 de ani.

Clipurile video trebuie sa fie inscrise si incarcate pe internet sau trimise Comisiei Europene inainte de 9 aprilie 2010.

Decernarea premiilor va avea loc pe 25 mai, la Bruxelles, in cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor.

Participantii trebuie sa fie rezidenti intr-unul din cele 27 de state membre ale UE sau intr-una din tarile urmatoare: Norvegia, Islanda, Liechtenstein, Croatia, Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, Muntenegru, Albania, Serbia, Turcia si Israel.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii