Compania NoTouch deschide la Bucuresti primul showroom din Europa destinat grupurilor sanitare publice


     

 

Spatiul creat de catre NoTouch este unic in Romania si constituie o premiera la nivel european, fiind dedicat testarii  obiectelor si accesoriilor pentru grupurile sanitare publice, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Piata locala de accesorii sanitare premium, a carei valoare se situeaza in jurul a 65 milioane de euro,  este intr-o dezvoltare continua, iar clientii sunt din ce in ce mai sofisticati.

Showroom-ul NoTouch expune produse ce apartin celor mai importante cinci branduri internationale din domeniu: American Specialties Inc. (ASI), Stern, Bette, Alape si Sanela.

Am observat atentia precara acordata grupurilor sanitare, atat in centrele comerciale, in cladirile de birouri, cat si in spatiile de tip HORECA. De regula, efortul investitional si resursele de design sunt alocate zonelor considerate principale, iar cand vine randul spatiilor considerate secundare, imaginatia si creativitatea scad, iar bugetul este deja depasit. Cred ca in cazul oricarei constructii sau amenajari, calitatea trebuie distribuita egal in toate detaliile si componentele, asa ca venim acum in sprijinul tuturor celor care activeaza in acest domeniu. Spatiul amenajat de noi este dedicat prezentarii si testarii celor mai bune accesorii create pentru utilizarea intensiva in grupurile sanitare publice”, spune Rares Besliu, directorul NoTouch.

Rares Besliu (36 de ani), are o experienta de 12 ani in domeniu, lucrand anterior pentru companii precum SSAB, Delta Design si PORCELANOSA Grupo.

Administrarea si pastrarea permanenta a igienei in spatiile publice cu trafic intens reprezinta principala provocare ce sta in fata proprietarilor si administratorilor acestora. Solutiile NoTouch le permit sa rezolve problema cu minimum de costuri: accesoriile de inox ofera cea mai mare durabilitate;  senzorii permit controlul consumului de apa, reducand impactul asupra mediului inconjurator si cheltuielile asociate; sistemele antivandalizare, acum in variante de design, pun in valoare intreaga amenajare; iar varietatea extinsa a tipologiei obiectelor sanitare elibereaza imaginatia de orice constrangere.

Produsele se adreseaza tuturor grupurilor sanitare publice, indiferent daca sunt amplasate in centre comerciale, cladiri de birouri, aeroporturi, restaurante, hoteluri, retele de cinematografe, clinici medicale si spitale.

Compania NoTouch este deja implicata in proiectele Crowne Plaza, MegaMall, Bucuresti Mall, Plaza Romania, Mall Braila si Shopping City Galati.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii