Companiile isi pot lansa propriul post de televiziune


Syonic SRL din Timisoara, furnizor de servicii si solutii IT, in colaborare cu Movilution Media, ofera antreprenorilor posibilitatea de a-si dezvolta sistemul de comunicare cu clientii sau grupul tinta dorit, prin intermediul unei solutii de televiziune prin internet.

Syonic ofera companiilor servicii de creare si mentinere a unui post de televiziune prin internet care sa le permita firmelor transparenta, apropierea de clienti isi informarea  acestora in mod inteligibil si credibil, prin text, imagine si video, se arata in comunicatul de presa.

Companiile pot alege daca doresc asistenta totala pentru postul de televiziune dorit, sau doar anumite servicii. Syonic asigura consiliere si configurare pentru postul de televiziune, construirea si gestionarea acestuia, suport in orice situatie si servicii aditionale cum ar fi  productia de videoclipuri si podcast-uri.

Produsul este prezentat la CeBIT 2008, targul de IT care are loc zilele acestea la Hanovra.

Syonic este o companie ce ofera solutii software de management de date si consultanta IT. Interesul firmei se indreapta spre clientii business din domenii precum sanatate, banci, productia de automobile, furnizori de energie, telecomunicatii si imobiliare, pentru care serviciile de proiectare software, scanare si prelucrare de date, sunt o sursa de permanenta dezvoltare.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii