Companiile specializate in tehnologii curate pot sa aplice pentru o misiune de afaceri in Singapore si Vietnam


    


Companiile specializate in tehnologii curate sunt invitate sa aplice pentru o misiune de afaceri de o saptamana in Singapore si Vietnam, in cadrul programului EU Business Avenues finantat de Comisia Europeana, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Evenimentul va avea loc intre 15 si 19 iunie 2015, iar data-limita pentru depunerea aplicatiilor este 13 februarie 2015. Participantii vor avea acces la cele mai noi informatii din piata si consiliere, precum si intalniri cu companiile interesate din domeniu, atat in Singapore cat si in Vietnam.

Principalele arii de interes in Singapore vor fi solutii pentru purificarea apei si managementul deseurilor, controlul poluarii si reciclarea, in timp ce in Vietnam accentul se va pune pe metode de purificarea apei si managementul deseurilor. Cea de-a doua parte a misiunii se concentreaza pe energii regenerabile, atat pentru Singapore cat si pentru Vietnam si pe retele inteligente si eficienta energetica doar in Singapore.

Criterii de eligibilitate:
• Companiile trebuie sa fie active de cinci ani si sa poata demonstra rezultate financiare pe o perioada de trei ani
• Sa aiba actionariat integral sau partial din Uniunea Europeana si sa aiba obiectele principale de activitate in Uniunea Europeana
• Sa fie active sau operationale in tehnologii curate, mediu, energie regenerabila sau eficienta energetica, fie ca producator, subcontractor sau companie care sa • dezvolte propriile tehnologii
• Sa dovedeasca interes pentru dezvoltarea afacerii pe pietele din Sud-Estul Asiei
• Sa aiba o cifra de afaceri si un numar de angajati suficiente pentru a patrunde pe pietele din Sud-Estul Asiei cu succes

Programul acopera 80% din costurile cu serviciile personalizate de pana la 1.600 de euro si sprijin financiar cu cazarea de pana la 1.000 de euro.

Inregistrarea este gratuita iar companiile pot sa aplice direct pe site-ul campaniei.

Programul EU Business Avenues este un program-pilot menit sa extinda initiativa EU Gateway pe piete noi, ca urmare a succesului acestuia in Japonia si Coreea de Sud, incepand din 1994. Programul se concentreaza asupra Sud-Estului Asiei, in special Singapore, Malaezia si Vietnam, unde cresterea economica este puternica, si foloseste Singapore drept centru.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii