Competitie de idei si planuri de afaceri


Youth 2 Innovation (Y2I) este o competitie structurata pe doua directii principale: idei si planuri de afaceri inovative, respectiv inovare in procesele de incubare de afaceri.

Participarea la competitie ofera sansa obtinerii unei evaluari profesioniste a ideii sau planului de afaceri, se arata in comunicatul de presa. De asemenea, se poate castiga dreptul de participare la cel de-al treila Forum Global al Incubarii de Afaceri, care va avea loc in Brasilia, capitala Braziliei, anul acesta, in luna mai.

La evenimentul international, castigatorii competitiei se vor putea intalni cu experti de nivel global din domeniul inovarii si incubarii si vor avea sansa de a-si prezenta ideile sau planurile de afaceri unui grup de potentiali investitori si parteneri de afaceri.

Cele trei categorii ale competitiei sunt:
• inovare generata de tineri inscrisi sau care urmeaza sa se inscire in programe de incubare
• inovare generata de tineri "neconectati" la programe de incubare
• inovare generata de tineri profesionisti angajati ai incubatoarelor de afaceri.

Competitia este organizata de catre ECAbit, Reteaua Incubatoarelor de Afaceri din Europa de Est si Asia Centrala, din care Incubatorul de Afaceri Software Timisoara face parte. Y2I este sprijinita catre infoDev, Programul Bancii Mondiale Informare pentru Dezvoltare.

Data limita pentru inscriere este 30 ianuarie, iar termenul de depunere al aplicatiei este 28 februarie 2009. Mai multe informatii despre competitie pot fi gasite aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii