Competitie pentru proiecte de afaceri din mediul online, la Startup Live Bucuresti


Prima editie Startup Live Bucuresti va avea loc intre 5 - 7 octombrie si isi propune sa ii conecteze pe antreprenorii interesati de mediul online cu potentiali investitori.



"Startup Live este un concept unic de eveniment desfasurat in principalele centre de business din Europa si reuneste antreprenori cu investori sau fonduri de investitii, din dorinta de a crea conexiuni si a dezvolta proiecte inovative", se mentioneaza intr-un comunicat de presa al Pixel Blend, organizatorul competitiei.

In cadrul Startup Live Bucuresti vor fi prezentate (in fata unor antreprenori renumiti, denumiti generic mentori, si a unui juriu cu preponderenta international) idei de afaceri din mediul online.

In cele trei zile ale evenimentului, programul este urmatorul:
• in prima zi: 15 idei de afaceri selectate vor fi prezentate intr-un pitch de 90 de secunde. Organizatorii estimeaza ca in sala va fi un public de aproximativ 65 de participanti, specialisti in marketing, vanzari, design.
• a doua zi: proiectele vor fi expuse in fata antreprenorilor care joaca rolul de mentori. Acestia vor oferi sfaturi si vor aduce inbunatatiri  proiectelor pentru a le pregati de competitia finala.
• a treia zi: competitia finala, in care ideile de afaceri vor fi expuse in fata unui juriu.

Prima echipa castigatoare va avea oportunitatea sa participe la evenimentului Pioneers Festival, care se va desfasura la Viena intre 29 - 31 octombrie.

Mentorii prezenti sunt : Alecsandru Imbuzan si Irina Danila co-fondatorii agentiei de comunicare si marketing Next Brands, Andrei Costescu - fondator MReady, Catalina Rusu si Vlad Stan - co-fondatorii Geekcelerator, program de mentorat si accelerare a start-up-urilor tehnice, Cristian Olarasu - CEO Momming, George Lemnaru - un nume cu rezonanta pe piata jocurilor online, Vlad Popa - Business development de la AvocatNet.ro etc.

Juriul este format din Alin Popescu - Managing Partner AvocatNet.ro, Mark Tuttle - Angel si Serial Antreprenor, Michael Schuster - Partener Speedinvest si Mihai Mafteianu - Antreprenor si Investitor.

Organizatorii spun ca evenimentul este dedicat atat antreprenorilor din mediul online, cat si tuturor celor interesati sau sustinatorilor acestui fenomen: dezvoltatori software, studenti interesati de mediul antreprenorial, jurnalisti de business si designeri.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media si poate oferi un numar limitat de bilete gratuie. Pentru mai multe detalii trimiteti un e-mail pe adresa: redactia [@] startups.ro.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii