Competitie pentru start-up-uri, la Viena


Competitia Startup Live Viena, organizata de STARTeurope, va avea loc in perioada 25 - 27 ianuarie 2013, la Marx Palace in Viena.

 

Organizatorii evenimentului spun ca si-au propus sa contribuie la cresterea mediului antreprenorial austriac, oferindu-le participantilor accesul la resurse si posibilitatea de a forma echipe care sa dezvolte in doar trei zile un plan de afaceri.

"STARTeurope este cea mai buna organizatie pe care o stiu pentru tinerii antreprenori care vor sa-si inceapa propria afacere. As fi vrut sa fi existat si la vremea cand am intrat eu in afaceri. Imi place sa vad cum  start-up-urile trec printr-un intreg proces, incepand cu formarea  echipei si terminand cu prezentarea produsului in fata investitorilor", spune Tamas Locher, fondatorul Lookk.

Evenimentul va reuni atat oameni de afaceri locali, cat si antreprenori din intreaga Europa, pentru a-i pune in legatura cu mentori, experti si investitori.

Parte a unei serii de evenimente similare care au loc anual in Hamburg, Istanbul si Budapesta, competitia de la Viena si-a propus sa conecteze comunitatea antreprenoriala din Austria cu start-up-urile din intreaga lume.

"Startup Live a fost punctul de pornire pentru Qriously. Pentru noi, adevarata valoare a reprezentat-o comunitatea de antreprenori si mentori care s-a format in jurul evenimentului; cu multi dintre ei tinem legatura si colaboram in prezent si probabil si pe viitor", spune Christopher Kahler, co-founder si CEO la Qriously.

Mai multe detalii despre eveniment, precum si despre modalitatile de inscriere pot fi gasite aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii