Concurs cu premiu de 10.000 de euro pentru antreprenorii online


“Start with e-nnovation” se desfasoara la nivel regional, in Europa Centrala si de Est si se adreseaza celor care au idei noi de e-business.

Concursul este organizat pentru a doua oara de Grupul Allegro si este deschis celor care au idei care vizeaza afaceri online, noi servicii de comunitate sau divertisment, proiecte care usureaza functionarea companiilor online, platforme de efectuare a tranzactiilor financiare etc, dupa cum se mentioneaza in comunicatul de presa.

Tinerii intreprinzatori din aceasta parte a Europei au foarte mult de oferit in domeniul internetului”, spune Patryk Tryzubiak, Directorul responsabil cu Comunicarea in Grupul Allegro.

La editia de anul trecut s-au inscris in jur de 130 de proiecte de e-business din Rusia, Ucraina, Cehia, Polonia, Ungaria, Romania si Slovacia, iar cel mai bun a fost ales proiectul romanesc Squeeqly, destinat eficientizarii cumparaturilor online.

Inscrierile se fac aici pana pe 5 septembrie 2011. Antreprenorii trebuie sa trimita o scurta descriere in care prezinta: inovatia; modelul de afaceri si posibilitatea de implementare pe piata de IT; evaluarea potentialelor beneficii sociale si de afaceri.

Juriul concursului este format din practicieni cu experienta de e-business, reprezentanti ai fondurilor de investitii sau ai incubatoarelor de afaceri. Ei vor selecta cinci finalisti care isi vor prezenta proiectele in timpul conferintei din 20 - 21 octombrie, 2011. Dupa prezentare va fi ales castigatorul.

Conferinta va avea loc la Poznań, in Polonia iar in cadrul acesteia va fi facut un bilant al schimbarilor care au avut loc in e-commerce in Europa Centrala si de Est pe parcursul ultimului an.

Grupul Allegro, organizatorul concursului si al conferintei, detine 72 de site-uri e-commerce in 16 tari, in special in Europa Centrala si de Est.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii