Concurs de planuri de afaceri la Zilele Biz


In cadrul evenimentului Zilele Biz ce va avea loc peste doua saptamani, se lanseaza competitia BizPlan Awards, realizata in colaborare cu TVR2 si emisiunea Arena Leilor.

Antreprenorii care isi inscriu planul de afaceri in competitia BizPlan Awards isi pot prezenta ideile in fata investitorilor din emisiunea transmisa de TVR2: Marius Ghenea, Cristina Batlan, Dragos Anastasiu si Radu Ioan Tudorache, se arata in comunicatul de presa.

Prezentarea va avea loc dupa o selectie prealabila a celor mai viabile planuri de afaceri inscrise in concurs. BizPlan Awards este o competitie deschisa tuturor celor care au o idee de afaceri pe care vor sa o finanteze.

Toti participantii vor beneficia de posibilitatea ca unul dintre investitori sa le finanteze planul de afaceri. Cel mai bun plan de afaceri va primi un sprijin financiar iar primii trei clasati se vor califica automat ca participanti in cadrul emisiunii Arena Leilor.

Regulamentul de participare, modele pentru planul de afaceri si formularele de inscriere in concurs se pot descarca de pe site-ul evenimentului. Data limita de predare a planului de afaceri este 17 noiembrie 2008. Dupa preselectie, vor fi alesi sase finalisti care vor fi invitati sa isi prezinte ideea lor de afaceri in cadrul concursului BizPlan Awards.

Zilele Biz, cel mai mare tradeshow business-2-business din Romania, se afla la cea de a saptea editie si va avea loc in perioada 24-28 noiembrie la Radisson SAS Hotel Bucuresti.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii