Concurs international pentru start-up-urile din comertul electronic


Start-up-urile din e-commerce si e-nnovation se pot inscrie pana pe 3 septembrie la concursul international  “Start with e-nnovation”.


Competitia se afla la cea de-a treia editie, va avea loc la Poznan, in Polonia, si este organizata de Grupul Allegro, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Inscrierile se pot face prin intermediul formularului online, care trebuie sa contina o scurta descriere a  proiectului.

In etapa a doua a concursului vor fi selectate cele mai bune 12 proiecte care vor fi prezentate in fata unui juriu format din experti, pe 14 octombrie. Iar dintre acestea, se vor alege doua start-up-uri care vor fi prezentate in finala, in prima zi a unei conferinte internationale.

Proiectul castigator, ales prin vot, va primi 10.000 de euro.

Prima editie a evenimentului a avut loc la Poznan, in anul 2010, si a reunit peste 500 de participanti din Europa si din intreaga lume.  Printre speakerii prezenti la editiile anterioare s-au numarat:  Don Dodge - creatorul primului motor de cautare pe Internet AltaVista, Eric Ly - co-fondator al LinkedIn, Jeff Taylor - fondatorul celui mai mare centru online de cariera Monster.com, sau Jani Byrne - responsabil pentru dezvoltarea IBM.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii