Concurs international pentru studentii si start-up-urile din tehnologie 

Echipele romanesti cu cele mai bune idei vor fi invitate la concursul national preliminar care va avea loc in luna mai la Bucuresti.

Competitia este organizata de Grupul Deutsche Telekom, sprijinita de hub:raum, programul de tip incubator al Grupului, si este coordonata la nivel national de Romtelecom si Cosmote, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Studentii si start-up-urile din IT au timp pana pe 11 aprilie sa se inscrie pe telekom-innovation-contest.com. Dupa aceasta data, ideile inscrise vor fi evaluate de expertii Deutsche Telekom.

Echipele, formate din cel putin doua persoane, isi pot inscrie ideile in cadrul uneia dintre urmatoarele categorii: "Cloud-Based Productivity", "Future Media & Communication", "Internet of Things", "Cyber Security", "Reality Data" si "Smart Energy".

Recompensele competitiei includ investitii de pana la 150.000 euro, participarea la programe internationale destinate start-up-urilor, pachete de servicii precum servere Amazon, dar si interactiunea cu experti din cadrul grupului international.

Echipa castigatoare din Romania va fi evaluata alaturi de cele din alte noua tari. Aceasta va  fi invitata la ”Champions’ Pitch” de la finalul lunii iunie din Cracovia, Polonia, eveniment care include un program de training pentru start-up-uri, pe durata a patru zile. Echipa castigatoare va fi prezenta si pe scena la ”Long Night of Startups” din data de 6 septembrie, in Berlin, unde sunt asteptati peste 6.000 de invitati.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii