Concurs pentru finantarea de proiecte online


Castigatorii competitiei Net Start-Up vor beneficia atat de sprijin financiar, cat si de consultanta de business din partea investitorilor interesati.

Aflata la cea de-a doua editie, competitia Net Start-Up va avea loc in cadrul evenimentului NetCamp, se arata in comunicatul de presa al Evensys.

Suportul investitorilor deja implicati si premiile financiare substantiale dau greutate si relevanta evenimentului, fiind o adevarata rampa de lansare pentru cei cu adevarat capabili sa dezvolte afaceri sustenabile in mediul online”, spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys.

Proiectele inscrise in cadrul Net Start-Up trebuie sa abordeze teme precum: Content Websites, Online Applications, Mobile Applications, User Generated Content Websites, eCommerce Sites, precum si alte idei din sfera Internetului sau mobile Internetului.

Juriul Net Start-up va fi format din investitori ca: Alexandre Almajeanu (Gentica), Sergiu Biris, reprezentant al lui Alexis Bonte (Erepublik.com), Vlad Stan (Seed Money), Rachard El Jisr (Rockmedia), Daniel Enache (Thousand Tiny Tigers) si Dan Calugareanu (Alliance Computers). 

In ceea ce priveste procedura de jurizare exista doua etape. Prima consta in postarea unui clip de prezentare a proiectului pe site-ul Trilulilu.ro, pana la data de 27 noiembrie. In urma votului utilizatorilor Trilulilu.ro, vor fi selectionate sase proiecte care vor merge in finala. Astfel, in cea de-a doua etapa, finalistii vor avea posibilitatea de a castiga finantare si sustinere din partea investitorilor prezenti in juriu.

Exista posibilitatea ca nici unul dintre proiectele finaliste sa nu castige finantare. Asa cum se poate ca doar unul dintre ele sa atraga atentia mai multor investitori, alegerea proiectelor si criteriile de apreciere apartinand intru totul juriului.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii