Conferinta Antreprenor in Familie aduce impreuna doua generatii de antreprenori din Romania


Cea de-a cincea editie din seria Conferintelor Antreprenor este dedicata antreprenorilor care conduc business-uri de familie ajunse in faza de predare a stafetei catre noua generatie.

Organizat de revista Money Express si thegroup, evenimentul va avea loc pe 13 aprilie, in Bucuresti, se arata in comunicatul de presa.

Conferinta Antreprenor in Familie  isi propune sa discute despre politici de succesiune si despre transmiterea valorilor in antreprenoriat de la o generatie la alta.

Evenimentul este organizat pe cinci paneluri care ii pun fata in fata pe reprezentantii a doua generatii de antreprenori. Florin Pogonaru (presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania) si fiul sau Andrei Pogonaru (care a lansat fondurile de investitii Romania Equity Partners si Business Capital for Romania) vor vorbi despre cum se completeaza reciproc si despre ce invata in fiecare zi unul de la celalalt.

Radu Enache (proprietarul lantului de hoteluri Continental) va vorbi alaturi de fiul sau, Daniel Enache (proprietarul Digital Data Tech), despre transferul spiritului antreprenorial si despre ipostaza in care mostenitorul prioritizeaza propriile planuri de business si nu pe cele de familie.

Cel de-al treilea panel le va aduce impreuna pe Ioana Radu von Saucken (proprietara Ara Toys) si pe Ioana Sucu, fiicele antreprenorilor Octavian Radu (presedintele grupului RTC) si Camelia Sucu (presedintele Class Living). Ele vor vorbi atat despre importanta investitiei in educatie, cat si despre greutatea pe care o poarta numele parintilor asupra propriilor drumuri in afaceri.

Marian Alecu (fostul director al operatiunilor McDonald’s in Romania si actual antreprenor) va vorbi despre cum reuseste sa transfere abilitatile de leadership catre fiul sau Andrei Alecu (care gestioneaza franciza Hugo Boss in Romania).

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii