Conferinta de Resurse Umane HR Summit Iasi 2016 - managerul de HR, noul partener de business


    


Sub sloganul “Difficult times? SuperHeRoes are here!”, conferinta de resurse umane HR Summit Iasi pune accent pe super puterile specialistilor de HR, evenimentul organizat de Libero Events avand loc in perioada 12 - 13 octombrie 2016, la Iasi, in incinta Palas Congress Hall.

Unul dintre speakerii prezenti la conferinta, este Simina Bleau, HR Director FM Logistic Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul resurselor umane, Simina a reusit sa implementeze in compania in care activeaza o cultura de echipa in departamentul pe care il conduce, unde problemele sunt puse pe masa si solutiile vin din partea echipei, mentioneaza organizatorii evenimentului.

Florentina Scarlat, Regional Sales Manager la Signal Iduna construieste pentru profesionistii din resurse umane pachete de beneficii medicale extrasalariale, adaptate specificului industriei din care face parte. Este convinsa ca succesul unui proiect sau al unei persoane depinde de sinceritatea si realismul cu care sunt stabilite obiectivele fiecaruia, la care se adauga perseverenta si seriozitatea cu care sunt urmarite rezultatele scontate.

Un alt speaker al conferintei va fi Ioana Toma - trainer, coach si manager de resurse umane la Urgent Cargus. Experienta ei profesionala s-a sedimentat intr-o arie larga de organizatii, de la cele non-profit la companii multinationale.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii