Conferinta dedicata antreprenorilor si fondurilor de investitii tip private equity


Cea de-a cincea editie a conferintei ”Funding Growth in Turbulent Times. Partnering for New Economic Realities” va avea loc pe 28 iunie, la Hotel Intercontinetal din Bucuresti.Evenimentul, organizat de  Asociatia Fondurilor de Private Equity din Sud-Estul Europei (SEEPEA), reuneste reprezentantii fondurilor de investitii de tip Private Equity din Sud-Estul Europei pentru a discuta cu si pentru antreprenori, despre cele mai eficiente solutii de dezvoltare a afacerilor in actualul context  economic si social, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Multi cred ca fondurile de Private Equity sunt simpli furnizori de capital pentru afacerile mari. Sigur ca sumele considerabile pe care fondurile le investesc sunt foarte importante si atragatoare, dar valoarea adaugata de aceste fonduri depaseste mult contributia lor financiara directa”, spune Irina Anghel, secretar general SEEPEA.

Ea mai spune ca fondurile nu sunt simpli investitori financiari, ci adevarati parteneri ai antreprenorilor, contributia lor constand si in know-how, deschidere de piete externe, sprijin in recrutarea unor manageri performanti si acces la cele mai noi informatii de piata.

In cadrul conferintei din 28 iunie, organizatorii si-au propus sa aduca expertiza fondurilor la dispozitia antreprenorilor pentru a gasi impreuna raspunsuri la unele dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta in acest moment mediul de afaceri la nivel regional. 

Subiectele principale care vor fi discutate:
• Reinventarea retail-ului in secolul XXI- cu Marcello Bottoli, Operating Partner, Advent International (fost Presedinte&CEO, Louis Vuitton Malletier si Samsonite) despre tendintele si oportunitatile actuale din retail precum si factorii care pot transforma un retailer obisnuit intr-un lider al pietei.
• De la idee in tehnologie la succes pe bursele internationale - cu Aleksander ”Sasha” Galitski, renumit venture capitalist al carui fond a investit printre altele si in Yandex (compania ruseasca a carei cotare pe NASDAQ a fost, anul trecut, cand a avut loc, cea mai mare cotare din lume dupa cea a Google).
• Expansiunea internationala - secretele reusitei si provocari- cu Florin Talpes (Fondator&CEO, BitDefender), Radu Georgescu (Fondator&CEO, Gecad), Tamas Nagy (Managing Director, Advent Central and Eastern Europe si membru în Consiliul de Administratie al Kai Ceramics) si Marian Dinu (Partner, DLA Piper).
• Cum finantam cresterea afacerii in vremuri tulburi - cu Dan Bucsa (Chief Economist, UniCRedit tiriac Bank), Lucian Anghel (Presedinte, Bursa de Valori Bucuresti), Claudiu Corcodel (Managing Director, Mezzanine Management) si Mihai Sfintescu (Partner, 3TS Capital Partners).
• Parteneriatul cu Fondurile Private Equity - valoare adaugata dincolo de finantare - O dezbatere intre reprezentantii unora dintre cele mai importante fonduri de investitii din regiune, reuniti pentru prima data in acelasi panel: Cristian Nacu (Partner, Enterprise Investors), Emma Popa-Radu (Managing Director, Advent Central and Eastern Europe), Horia Manda (Managing Partner, Axxess Capital), Cornel Marian (Managing Partner, Oresa Ventures) si cu participarea lui Richard Seewald - Partner, Alpha Associates.
• Accelerarea cresterii in consumer business - cu Radu Timis (Presedinte, Cristim), Camelia Sucu (Proprietar, Piata de Gros), Pawel Musial (CEO, Profi), Mihaela Mitroi (Partner, PricewaterhouseCoopers), Michal Karwacki (Consilier, Salans).
• De la probleme sociale la profit: antreprenoriatul social - cu Roxana Damaschin Tecu (Manager, NESsT Europe).

SEEPEA a fost fondata in august 2005 ca organizatie independenta si non-profit, pentru promovarea intereselor industriei de private equity si venture capital în Europa de Sud-Est.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii