Conferinta dedicata mediului de afaceri din Iasi, pe 3 si 4 octombrie


Conform estimarilor organizatorilor, sunt asteptati sa participe peste 500 de invitati, antreprenori si manageri din comunitatea de afaceri locala si regionala.

 

Conferinta Iasi Business Days, parte din suita de evenimente Business Days, va avea loc pe 3 - 4 octombrie la Palas Mall Iasi, se mentioneaza in comunicatul de presa al ADeSCO, organizatorul evenimentului.

"In urma analizei chestionarelor de feedback de la editiile anterioare, participantii culeg beneficii in urma participarii la un eveniment Business Days pe trei paliere: se inspira, afla trenduri si tendinte, impartasesc o viziune comuna asupra viitorului si isi dezvolta o atitudine pozitiva in fata provocarilor vremurilor pe care le traversam, isi dezvolta abilitati necesare pentru succesul in afaceri prin interactiune si schimb de experianta cu experti, specialisti, antreprenori si manageri consacrati in domeniile lor, isi genereaza oportunitati participand la cat mai multe din posibilitatile formale si informale de business networking", spune  Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului Business Days.

Scopul conferintelor este de a oferi factorilor de decizie din companii o viziune din partea unor personalitati ale mediului de afaceri din Romania despre: trendurile afacerilor, idei de afaceri, exemple de afaceri si proiecte de succes, respectiv povesti motivationale si idei inspirationale din partea unor speakeri de calibru.

Organizatorii spun ca focusul conferintelor este pe dezvoltarea unei atitudini de succes si pe crearea unui moment de inspiratie in vedearea crearii unei viziuni pozitive asupra mediului de afaceri din Romania.

"Scopul workshop-urilor este de a dezvolta abilitati manageriale si antreprenoriale necesare perioadei dificile pe care o traverseaza economia mondiala, tinand cont de noua paradigma din lumea de business, oferind atat exemple si studii de caz, cat si ateliere de lucru interactive cu cei mai buni traineri si specialisti ai momentului din tara noastra. Focusul workshop-urilor este pe interactivitate si pe dezvoltarea abilitatilor de success", se mai precizeaza in comunicat.

Printre speakerii acestei editii se numara:  Gabriel Biris, Marius Ghenea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comanescu, Ciprian Stavar, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Andy Szekely, Florentin Banu, Mihai Stanescu, Madalina Uceanu, Eusebiu Burcas, Adela Jansen.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru detalii, trimite-ti un e-mail la redactia [@] startups.ro.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii