Conferinta despre managementul performantei, la Sibiu


Evenimentul va prezenta studii de caz, aspecte-cheie din provocarile, oportunitatile si implicatiile practicilor de management al performantei la trei niveluri: strategic, operational si individual.Conferinta, aflata la a doua editie si organizata de Acumen Integrat, va avea loc in perioada 25 - 27 octombrie 2012, la Hotel Ramada, Sibiu, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

"Conferinta este o platforma de cunoastere, dezvoltare si networking in care toti cei care relationeaza cu domeniul managementul performantei au oportunitatea de a accesa informatii, de a schimba idei cu alti practicieni si specialisti si de a impartasi bune practici in domeniu", spun organizatorii.

In prima zi a conferintei va avea loc Masterclassul cu tema "Best Practices in Performance Management at International Level”, care va aborda progresiv domeniul managementului performantei la nivel strategic, operational si individual.

In sesiunile de prezentari vor fi analizate strategiile adaptate la realitatile mediului organizatiilor din Romania, din perspectiva managementului performantei.

Companiile din partea carora au fost confirmati vorbitori in cele trei module sunt: OMV Petrom, IG Watteeuw Romania, Bitdefender, Ambient, Schaeffler Romania, Office Depot, Plexus Romania si Scandia Food.

"In Romania se manifesta un interes tot mai mare in managementul performantei, iar organizarea celei de-a doua editii a Conferintei este rezultatul dorintei de a sustine consolidarea si maturizarea bunelor practici in domeniu”, spune Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Organizationala in cadrul companiei Acumen Integrat si Director al Conferintei.

Evenimentul va cuprinde si trei workshop-uri interactive, care vor aborda ultimele noutati si bune practici in domeniul managementul performantei si Balanced Scorecard.

Acestea se vor desfasura in paralel, in ultima zi, astfel:
• Workshop A: Dezvoltarea unui Sistem de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard - Etape si pasi de urmat
• Workshop B: Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare
• Workshop C: Managementul performantei la nivel individual - Criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor

startups.ro sprijina Conferinta despre Managementul Performantei in calitate de partener media.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii