Conferinta despre piata fortei de munca


Evenimentul "Focus on Employment", organizat de Business Review, va avea loc pe 29 mai la Hotel Howard Johnson, in Bucuresti.

 

Organizatorii isi propun sa  lanseze o serie de dezbateri privitoare la limitele clauzelor speciale ce pot fi incluse in contractul individual de munca, evaluarea corespunderii profesionale a angajatilor, negocierea contractului colectiv de munca si gestionarea in practica a unei proceduri de concediere colectiva, precum si protectia salariatilor in cazul transferului intreprinderii si reorganizarea companiei din punct de vedere legal si HR, se specifica in comunicatul de presa.

Intrebarile care vor fi incluse in cele doua sesiuni de discutii sunt:
• Ce cauta companiile si angajatii?
• Ar trebui sa optez pentru un contract de munca sau pentru PFA?
• Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac angajatorii cand vine vorba despre implementarea politicilor de legislatie interna?
• Cum sa negociezi un contract colectiv si cum sa abordezi o concediere colectiva?

In cadrul acestui eveniment, speakerii sunt experti in resurse umane din cadrul unor case de avocatura, precum si manageri de resurse umane ai unor companii multinationale: Mariana Campeanu, Ministru, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale; Marilena Balabuti, Sef birou Legislatie-Contencios, ITM Bucuresti; Elvira Andronescu, Presedinte, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca; Mitel Spataru, Tax Manager, Finexpert; Luminita Dima, Partner, Head of Employment Practice, NNDKP; Anca Georgescu Aladgem, Director Executiv Resurse Umane, Romtelecom; Sorina Cucuta-Popa, Partener Coordonator, New Link Consulting; Annita Pakioufaki, Director General, Stanton Chase Romani.

startups.ro sprijina "Focus on Employment" in calitate de partener media si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii