Conferinta despre surse de finantare, la Cluj-Napoca


O noua editie a conferintei Finantare.ro va avea loc la pe 29 noiembrie, la Cluj-Napoca, si va cuprinde trei dezbateri centrale si doua workshop-uri.

 

La conferinta sunt invitati sa participe antreprenori, reprezentanti ai IMM-urilor, APL-urilor si ONG-urilor, ai firmelor de consultanta si firmelor de project management, manageri de proiect, detinatori de proiecte in derulare sau persoane interesate sa isi dezvolte o afacere cu fonduri europene sau private, se mentioneaza in comunicatul de presa al Arhipelago, organizatorul evenimentului.

Temele care vor fi puse in dezbatere sunt urmatoarele:
• Care sunt principalele provocari pe parcursul implementarii proiectelor cu finantare europeana?
• Ce tehnici si instrumente de management de proiect te pot ajuta atunci cand pregatesti o investitie?
• Cat de accesibile sunt finantarile din surse private ca alternativa la fondurile europene?

Cele doua workshop-uri anuntate se vor axa pe:
• Finantare:  impactul ordonantei 66/2011 asupra implementarii proiectelor cu finantare europeana si  subventii pentru agricultura si aplicatiile GIS;
• Managementul proiectelor.

Printre speakerii prezenti se vor afla: Ioana Bandici - Manager de proiect si trainer in managementul proiectelor; Simona Bonghez - Ph.D. Consultant si trainer in Managementul Proiectelor; Catalin-Teodor Dogaru - Trainer, consultant si managing partner la Total Smart Projects;  Marian Dobrila - Vicepresedinte al ACRAFE; Cristian Paun - Director Executiv in cadrul Societatii Romane de Economie; Augustin Purnus - Director General al Spider Management Technologies Romania; Andrei Radulescu - Senior Investment Analyst SSIF BROKER; Paul Savin - CEO KONSENT; Ionel Timisan - blogger managementul-proiectelor.ro, Marius Alexa - CEO Arhipelago.

Cei care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie completand formularul online.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru mai multe detalii trimiteti un e-mail pe adresa redactia[@]startups.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii