Conferinta despre viitorul in domeniul IT&C, la Bucuresti


Cea de-a treia editie a conferintei “Focus On Telecom” va avea loc pe 4 octombrie, la Willbrook Platinum Business&Convention Center.

 

"Subiectul de interes va acoperi o introducere a modelelor de afaceri care implica potentiale parteneriate public-private si studii de caz reale din diferite tari, referitoare la dezvoltarea structurilor de broadband. Discutia va aduce in prim-plan posibilitatile unei mai bune acoperiri a telecomunicatiilor in zonele rurale”, se anunta in comunicatul Business-Review, organizatorul evenimentului.

Printre subiectele propuse pentru discutie:
• Convergenta ofertelor de comunicatii fixe si mobile in pragul introducerii tehnologiei 4G. Poate telefonia mobila sa acapareze o parte importanta din pietele dominante ale ofertelor fixe de broadband si voce? Pot datele mobile sa mute cota de piata de la broadbandul fix?
• Avand in vedere ofertele din ce in ce mai agresive de abonamente, asistam la o revolutie pe piata de post-pay in Romania?
• Viitorul tehnologiei NFC in Romania - care a fost experienta operatorilor si a bancilor care au lansat deja proiecte?
• Strategii pentru a creste notorietatea brandului: cat de mult investesc operatorii de telecom in brand? Ce inseamna un brand puternic pe piata din Romania? Ce campanii au implementat pentru a creste imaginea brandului pe piata locala?

Organizatorii spun ca editia de anul acesta va aduce in lumina reflectoarelor cele mai importante noutati din industria IT&C si Telecom, prezentate de experti internationali si de  specialisti in domeniu.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii