Conferinta internationala dedicata specialistilor din marketing, media si branding


Conferinta internationala “Leaders in marketing”, organizata de Linked Events si Renaud, va avea loc la Bucuresti, pe 18 octombrie.

 

Zece speakeri internationali, care sunt autori de carte si consultanti ai companiilor din top Fortune 500, vor expune noile tendinte din marketing, media si branding, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Vorbitorii care vor sustine prezentari bazate pe zeci de studii de caz, best practices si campanii de comunicare premiate la festivaluri internationale sunt urmatorii: Paul Garrison, Managing Director Garrison Group; Tim Walters, Presedinte InfoTech Marketing; Colin Shea, VicePresident Strategy Planning and Regulation Vodafone, Cehia; Kate Hamilton, Marketing Director, Myriad AG; Georgia Kartsanis, Founder, CEO Clubs, Greece; Tim McChesney, Managing Director, Innuvia Partners.

Marketingul face parte din ADN-ul oricarei companii, de la o structura locala de start-up, la un brand multinational. In cadrul conferintei internationale <Leaders in Marketing> lideri ai marketingului modern expun studii de caz ce detin recorduri de crestere a business-ului cu aplicare in social media, digital marketing, canale de distributie si branding” spune Paul Renaud, unul dintre organizatorii evenimentului.

Pana la data de 15 septembrie se pot face rezervari la conferinta cu 30% discount. Se acorda discounturi suplimentare pentru grupuri de minim trei sau sase persoane. Biletul de participare include accesul la toate sesiunile conferintei precum si la evenimentele de networking pre si post conferinta.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii