Conferinta internationala despre intraprenoriat organizata in Romania


"Conference on Intraprenorship", organizata de JADE Romania, va avea loc in perioada 19 - 22 iulie, in statiunea Mamaia.


200 de Junior Entrepreneurs europeni si speakeri internationali sunt asteptati sa dezbata rolul pe care il are un intraprenor in dezvoltarea unui business, se spune in comunicatul de presa al organizatorilor.

Participantii vor asista la prezentari despre inovatie in cadrul locului de munca si workshop-uri despre cum sa isi dezvolte abilitatile antreprenoriale in interiorul companiilor.

Organizatorii spun ca una dintre principalele atractii ale evenimentului va fi Innovation Lab, constand in workshopuri in care studentii vor lucra pentru a rezolva problemele companiilor.

Marile companii au inceput sa constientizeze nevoia unor angajati cu gandire antreprenoriala, pentru a putea inova si tine pasul cu schimbarile rapide. Am vrut sa pregatesc noua generatie de tineri aflati la început de cariera sa cunoasca mai bine aceasta alternativa oferita de intraprenoriat”, spune Adelina Peltea, Project Managerul conferintei.

Speakerii prezenti la eveniment sunt: Marius Ghenea, Business Angel si Serial Entrepreneur; Radu Georgescu, CEO Gecad Group; Mihai Stanescu, Business Coach; Sorin Matei, consultant pe Intraprenoriat, precum si nume internationale printre care: Steve Price - CEO EIIL, Jean-Yves Huwart, fondatorul Entreprise Globale si organizatorul primei conferinte internationale pe tema intraprenoriatului, si Philippe Meda - CEO Merkapt.

startups.ro este partener media al conferintei si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite pentru prima zi a evenimentului. De asemenea, cei care solicita bilete pentru prima zi (19 iulie) prin intermediul startups.ro vor beneficia de o reducere de 15%.  Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii