Conferinta nationala in domeniul vanzarilor


Evenimentul, organizat de Accelera si Editura Cariere, va avea loc in zilele de 18 si 19 noiembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Conferinta Nationala a Directorilor de Vanzari 2010 va fi un eveniment cu prezentari scurte si workshop-uri utile, in care se vor analiza studii de caz si se vor da solutii la problemele ridicate de participanti, se arata in comunicatul de presa.

Pentru ca un start-up sa se dezvolte sau o idee buna de afaceri sa devina realitate, prima conditie este sa vanda. Ceea ce-si propune Conferinta Nationala a Directorilor de Vanzari este sa ofere idei excelente de crestere a vanzarii”, spune pentru startups.ro Bogdan Comanescu, Director General Accelera.

La eveniment vor vorbi profesionisti si manageri cu experienta nationala si internationala in vanzari, printre care se numara: George Butunoiu, Executive Search Consultant; Simona Baltateanu - UK, European Product Marketing Manager at Samsung; Horatiu Cocheci, Manager - Human Resource Services PriceWaterhouseCoopers; Bogdan Comanescu, Director General Accelera; Mihai Stanescu, Executive Coaching; Alain Cardon, Master Certified Coach MetaSysteme Coaching.

(Citeste aici mai multe despre cum poti participa la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii